Retur & byten

Vid retur eller byte fyller du i returfraktsedeln som du skickar med i returpaket. Packa varorna ordentligt och skicka tillbaka varorna i samma kartong eller annan lämplig förpackning. Det är viktigt att varorna har kvar originalförpackningen för att vi ska godkänna din retur. Skicka returen till:

Forshaken
Vintervägen 2b
135 40 Tyresö
Sverige

Så fort din retur har registrerats i vårt lager får du en bekräftelse via mejl och sedan kommer återbetalningen göras.

Ta kontakt med vår support så fort som möjligt. Fyll i returfraktsedeln och packa varorna ordentligt och skicka tillbaka varorna i samma kartong eller annan lämplig förpackning. Vi står för fraktkostnaderna för samtliga reklamationer.

Så fort din reklamation är granskad och godkänd kommer vi skicka ut nya produkter till dig.

Ta kontakt med vår support så fort som möjligt så vi kan undersöka vad som har gått fel och se till att vi skickar ut det som saknas.

Nej, förpackningen måste vara obruten för att öppet köp ska gälla. Samtliga av våra returer inspekteras innan vi godkänner returen och din returbekräftelse skickar vi ut via mejl.

Vi rekommenderar att samtliga returer paketeras i samma fraktkartong som dina produkter levererades i.

Du gör ett återköp på de produkter du önskar återköp på och du kommer sedan få en kreditfaktura för det returnerade beloppet. Fyll i returfraktsedeln och paketera dina produkter väl i leveranskartongen. Dina produkter kan du returnera inom 14 kalenderdagar efter din beställning är mottagen. 

 

Vid byten eller returer  bekostar du fraktkostnaden själv. Vi skickar en bekräftelse till dig via mejl så fort din retur är mottagen och när dina pengar beräknas vara återbetalade.

Så fort din retur är mottagen skickar vi ut en bekräftelse via mejl att din retur är mottagen innan din återbetalning registreras. Har du valt en annan produkt vid ett byte, väntar vi med att skicka ut nya produkter förens vi mottagit din retur.

Kort – Återbetalning sker till samma kort som den ordinarie betalningen gjordes med.

Paypal – Återbetalning sker till samma Paypalkonto som den ordinarie betalningen gjordes från.

Klarna faktura – Om fakturan ej är betald får du en kreditfaktura på det belopp du gjort ett byte/ återköp på.

Att returnera en produkt är alltid möjligt genom att skicka produkten till oss. När du begär en retur eller byte, se till att tänka på följande information:

Du kan returnera din beställning inom 14 kalenderdagar efter att du fått ditt paket. Öppet köp, retur samt byte gäller ej för produkterna ”Teleskop”, ”Krok” och Aluminium som är unikt tillverkad för hand efter din beställning. Våra produkter är tillverkade för hand och inte i fabrik. Vi reserverar oss från att det kan medföra vissa skillnader mellan produkternas utseende i samma serie, konturer, färgskillnader och storlek.

Fyll i formuläret du har fått med ditt köp och lägg det i rutan som du vill returnera till oss. Observera att fraktkostnaderna står du för när du returnerar / byter en vara. Alla varor inspekteras vid retur och ska vara rena och obrutna. För din egen, och vår, vänligen returnera våra produkter i samma fraktlåda du har fått dem i eller använd en annan robust låda för att se till att vi tar emot varorna i optimalt skick.

Returadress

Forshaken
Vintervägen 2B
135 40 Tyresö
Sverige

Vi strävar efter att behandla eventuella returer eller byten inom 14 kalenderdagar och kommer att kontakta dig när processen är klar.

Tänk på att det kan ta upp till tio kalenderdagar innan pengarna syns på ditt bankkonto, beroende på din bank eller kortutgivare.  Om du strävar efter att byta en artikel, ring vår butik för att se till att vi har önskad produkt i tillgänglig på lagret. Tel: +46 (8) 730 35 35. Eventuella returer som inte överensstämmer med ovannämnda kan nekas enligt Forshaken:s bedömning.

Internationella returer

Alla returnerade artiklar ska deklareras som ”Returer och reparationer av svenska varor” på tulldeklarationen. Detta bör skrivas på förpackningen och i deklarationsformuläret. Returnerade paket som inte har detta omnämnande kanske inte levereras till vårt lager och kan komma att bli föremål för extra avgifter.

Felaktig order

Vi strävar efter att ge en smidig och enkel beställningsprocess. Om du får problem med din beställning, vänligen kontakta oss på +46 (8) 730 35 35. eller mejla oss på info@forshaken.com. Vänligen inkludera din beställningsreferens när du mailar oss. Vår kundtjänst är tillgänglig under vardagar från 9:30 till 18:00 (CET).